Barcelona Cultura

Festes de Santa Eulàlia. Llum BCN

El cap de setmana del 12 al 14 de febrer, vine al Museu de Cultures del Món i al Museu Etnològic de Barcelona i gaudeix de les festes de Santa Eulàlia. Descobreix les activitats que hem preparat per aquest cap de setmana i aprofita la jornada de portes obertes dels dos museus divendres 12 de febrer.


Jornada de portes obertes

Per celebrar Santa Eulàlia, el Museu de Cultures del Món i el Museu Etnològic de Barcelona ofereixen una jornada de portes obertes divendres 12 de febrer, de 10 h a 20 h. Veniu a descobrir tots els secrets que trobareu als dos museus!

Sessió de contes de Santa Eulàlia

El dia de Santa Eulàlia, Albert Estrenge ens proposa una sessió de contes sobre la patrona de Barcelona, així com un taller al voltant de les llegendes recollides per Joan Amades sobre els miracles que se li atribueixen. Amb diversos dibuixos que es penjaran a la sala de l'activitat, els participants conformaran les històries tot construint una auca.

Llum BCN

Amb una instal·lació artística de llum titulada Anhel, creada per l’escola superior de disseny i arts plàstiques Deià Disseny, el pati del Museu de Cultures del Món serà un dels escenaris de l’esdeveniment Llum BCN de les festes de Santa Eulàlia d’enguany. Com sempre, obrim el pati del museu a la ciutadania.

  • Museu de Cultures del Món: divendres 12 i dissabte 13 de febrer, de 18.30 h a 00 h. Diumenge 14 de febrer, de 18.30 h a 23 h. Accés lliure

Activitats

Reserves sessió de contes

  • Museu de Cultures del Món: trucant al 932 562 300 o bé enviant un correu electrònic a
  • Museu Etnològic de Barcelona: trucant al 932 563 484 o bé enviant un correu electrònic a