Barcelona Cultura

Llegim Joan Amades

Enguany, per Sant Jordi, el Museu Etnològic-Museu de Cultures del Món de Barcelona ret homenatge a l’il·lustre escriptor, estudiós i defensor de la cultura catalana Joan Amades.

Aquest 2016, fins al 15 de juliol, s'ha designat l'Any Joan Amades per commemorar el 125è aniversari del seu naixement. El museu es vol afegir a la celebració de l'Any Joan Amades i ha organitzat diverses activitats d'homenatge, com la xerrada “Els exvots, també patrimoni” dins del Cicle “Trencadís”. Aquesta conversa, que tancarà el cicle d'aquest any, gira al voltant d’un dels llibres capdals de Joan Amades, "Els ex-vots". Presentat per Gustau Molas i Antoni Serés de l’Associació Joan Amades, la conversa serà el 19 d’abril a les 18:30 a la seu de Montjuïc del Museu Etnològic de Barcelona.

A més, durant la diada de Sant Jordi, també podreu gaudir d'un altre esdeveniment de la celebració d'aquesta efemèride: Llegim Joan Amades, una lectura oberta i participativa de textos del folklorista, com rondalles, costums o fragments de les seves obres. Acompanyats per Esbart Català de Dansaires i el Nan Cu-cut, les lectures es faran al pati del Museu de Cultures del Món al carrer Montcada, a partir de les 10 del matí.

Participeu en una diada molt especial plena de roses, llibres, música i cultura popular!!


Llegim Joan Amades