Barcelona Cultura

BCN Selfies!

BCN Selfies!

20 de maig:
De19:00h a 01:00h

Coincidint amb la Nit dels Museus, els barcelonins i barcelonines estan convidats... a fer-se una selfie! O més d'una, perquè si us acosteu al Museu Etnològic, al vestíbul trobareu un photocall on us podreu fotografiar. Utilitzeu la impressora que us hem preparat per imprimir allà mateix la vostra imatge i, si voleu, pengeu-la al panell que hem preparat a l'efecte. Així, vosaltres i la vostra selfie passareu a formar part de la de l’exposició temporal del Museu Etnològic Les cares de Barcelona.

Però la proposta no s'acaba aquí: seguiu visitant el museu i ja veureu que, en arribar a la primera planta, on s'exposa la col·lecció permanent, trobareu uns objectes, potser dels anys 40 o 50 del segle passat o de segles anteriors que formen part del joc BCN Selfies!. En què consisteix exactament? Feu les vostres especulacions sobre què són aquests objectes, quan ho haureu decidit, escriviu-ho al suport amb forma de bafarada que trobareu al costat de l’objecte. Acosteu la boca a la punta del globus i feu-vos una selfie com si fóssiu el personatge d'un còmic dient el nom de l'objecte en qüestió.

Després, només haureu de pujar la imatge a la xarxa amb el hashtag #BCNSelfies Així, passareu a formar part de l'exposició Les cares de Barcelona, ja que les imatges enviades s'aniran projectant en una pantalla que hi ha a la mostra.

Més informació:
Museu Etnològic de Barcelona
Adreça: Passeig de Santa Madrona, 16
Telèfon: 932 56 23 00